Menu
Brood 12
Tartaar
rund - truff elmayonaise - bbq ui - bieslook
Okonomiaki
paddensoelen - ei - lente ui
Zalm
mierikswortel - radijs - kappertjes
Beef tataki
rode ui - edamamme - furikake
Warme geitenkaas
walnoot - komkommer - venkel
Salades 13
Tartaar
rund - truff elmayonaise - bbq ui - bieslook
Okonomiaki
paddensoelen - ei - lente ui
Zalm
mierikswortel - radijs - kappertjes
Beef tataki
rode ui - edamamme - furikake
Warme geitenkaas
walnoot - komkommer - venkel
Flammkuchen 14
Classic
Buikspek - crème fraîche - gruyère - rode ui - bieslook 14,5
Zalm
mierikswortel - sesam
Geitenkaas
honing creme - walnoot
Chef's week menu 39,50 - 3 gangen menu
Voorgerechten
Oosterse Pompoensoep - 10
rode peper - gember - crème fraîche
Gegrilde aubergine - 11
miso - gepofte zaden - granaatappel
Salade eendenborst - 11,50
vijgen - pompoen - roquefort
Tonijn tartaar - 15
avocado - ricotta - rode ui
Beef tataki - 13
furikake - wakame - edamamme
Coquille - 16
bloemkool - beurre noissette - hazelnoot
Van Veen classics
Steak tartaar
MRIJ rund - handgesneden - brioche 12,5
Oesters Fines de Claires NO,3
Granaatappelazijn - citroen (per stuk ) 4
Terrine van eendenlever
Perencompote - cabernet sauvignon - brioche - 19,5
Escargots
kruidenboter - knoflook - brioche - 12
Hoofdgerechten
Zeebaars filet - 25
aardpeer - bimi - knolselderij
Kabeljauw - 26
gegrilde bloemkool - kreeften saus - pomme fondant
Steak tartaar - 23
handgesneden - frites - salade
Hertenrug filet - 27
zuurkool gratin - port jus - stoofpeer
Wellington - 23
aubergine - pompoen - bospaddenstoelen- komijn
Cote de boeuf 500 gr - 65
koolsalade - dikke friet - chimichurri
Bijgerechten
Brood
met biologische boter - 4,5
Franse frites
met mayonaise - 4,5
Verse friet
met mayonaise - 4,5
Mayonaise
truffel of wasabi - 0,5
Desserts
Crème Brûlée - 10
vanille - tonka boon
Rabarber crumble - 9
vanille roomijs
Kaas - 12
assortiment kazen - kaasbrood - compote
Brownie tiramisu - 11
pure chocolade - crumble
Café gourmand - 9,5
koffie of thee met zoete lekkernijen
Espresso martini - 10
Borrelkaart
Biologische kaasstengels
(8st.) chili cashew dip 8,5
Bitterballen
(8st.) scharrelrundvlees - truffelmayonaise - Dijon mosterd 8,5
Vegan Bitterballen
(8st.) Thaise cocos curry 8,5
Wasabi tempura garnalen
(6st.) Oosterse stijl 11,5
Gyoza
(6st.) Japanse dumplings met kip 8,5
Yakitori 6 stuks
kip - bosui - rode peper - sesam 12