Menu
Brood — 12
Vitello tonnato
Kalfsvlees – tonijn crème - Parmezaan
Garnalen kroketjes
Limoen – salade – dille
Tuna melt
Tonijn – kappertjes – kaas
Warme geitenkaas
Honing crème – noten – rode ui
Salades — 13
Vitello tonnato
Kalfsvlees – tonijn crème - Parmezaan
Steak tartaar
Rundvlees – 0 graden ei – kappertjes
Warme geitenkaas
Honing crème – noten – rode ui
Flammkuchen — 14
Klassiek
Buikspek – crème fraîche – gruyère
Geitenkaas
Honing crème – gruyère – rode ui
Chef's week menu (3 gangen) — 42,50
Voorgerechten
Vitello tonnato – 12,5
Kalfsvlees – tonijn crème - Parmezaan
Pompoensoep (V) – 10
Rode peper – bosui – crème fraiche
Garnalen kroketjes – 13
Linzen – limoen – knolselderij
Gegrilde aubergine – 11
Gepofte zaden – miso - granaatappel
Coquille – 16
Bloemkool – hazelnoot – beurre noisette
Van Veen classics
Steak tartaar
MRIJ rund - handgesneden - brioche 12,5
Oesters Fines de Claires NO,3
Granaatappelazijn - citroen (per stuk ) 4
Terrine van eendenlever
Perencompote - cabernet sauvignon - brioche - 19,5
Escargots
kruidenboter - knoflook - brioche - 12
Hoofdgerechten
Kalfsentrecote – 27
Groene asperge – pasinaak – beurre van Veen
Rode poon filet – 25
Tomaten salsa – krieltjes – knolselderij
Pompoen wellington ( V ) – 23
Bospaddenstoelen – aubergine - wortel
Steak tartaar – 23,5
Frites – salade
Flat iron steak – 26
Bimi – gratin – miso / soja jus
Gegrilde zeeduivel – 27
Paksoi – dragon mousseline – bloemkool
Bijgerechten
Brood
met biologische boter - 4,5
Franse frites
met mayonaise - 4,5
Verse friet
met mayonaise - 4,5
Mayonaise
truffel of wasabi - 0,5
Desserts
Crème brûlée – 10
Haagsche hopjes
Citroen merengue taartje – 9
Brownie tiramisu – 11
Pure chocolade - crumble
Café gourmand – 9,5
Koffie of thee met zoete lekkernijen
Kaas – 12
Assortiment kazen – kaasbrood – compote
Espresso martini - 10
Borrelkaart
Biologische kaasstengels
(8st.) chili cashew dip 8,5
Bitterballen
(8st.) scharrelrundvlees - truffelmayonaise - Dijon mosterd 8,5
Vegan Bitterballen
(8st.) Thaise cocos curry 8,5
Wasabi tempura garnalen
(6st.) Oosterse stijl 11,5
Gyoza
(6st.) Japanse dumplings met kip 8,5
Yakitori 6 stuks
kip - bosui - rode peper - sesam 12